Arda Turan ve Burak Yılmaz'dan gollü beraberlik! Kayserispor, geriden döndü... Eyüpspor seriye devam etti!

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Eyüpspor'da Arda Turan, Burak Yilmaz'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Kayserispor'a konuk oldu. Karşılaşma 2-2'lik eşitlikle sona erdi. Futbolculuk döneminden iki yakın arkadaş olan iki teknik adam kariyerlerinde ilk kez karşı karşıya geldi.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Arda Turan'nın teknik direktörlüğünü yaptığı Eyüpspor, Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı Kayserispor ile karşı karşıya geldi.

ARDA TURAN SERİYİ SÜRDÜRDÜ

Ligin yeni ekiplerinden Eyüpspor'un ligde mağlubiyeti bulunmuyor. Süper Lig'e iki galibiyet, iki beraberlikle başlayan Arda Turan'nın öğrencileri Kayseri deplasmanında da bu seriyi sürdürdü.

BURAK YILMAZ'IN GALİBİYETİ BULUNMUYOR

Burak Yılmaz'ın çalıştırdığı Kayserispor'un ligde henüz üç puan ile tanışamadı. İki karşılaşmaya çıkan sarı - kırmızılılar, bir beraberlik bir galibiyet elde etti. Eyüpspor'u da mağlup etmeyi başaramayan Kayserispor'un galibiyet hasreti devam etti.

Reklam
Reklam

İLK KEZ RAKİP OLDULAR

Futbolculuk döneminden iki yakın arkadaş olan Burak Yılmaz ve Arda Turan, böylece ilk kez bir lig müsabakasında birbirlerine teknik adam olarak rakip oldu.

KAYSERİSPOR İKİNCİ YARI DÖNDÜ

Eyüpspor, ilk yarıyı 2-0 önde kapatırken, Kayserispor ikinci yarıda geri dönerek sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Bu sonucun ardından Kayserispor 2, Eyüpspor 9 puana yükseldi.

Ligin gelecek haftasında Kayserispor, Trabzonspor'a konuk olacak. Eyüpspor, ligin bir sonraki haftasında Beşiktaş deplasmanına gidecek.