Arda Turan ve Gökhan Gönül'den iyi haber

Ay-Yıldızlılar'da soğuk algınlıkları bulunan Arda ve Gökhan maça hazır hale geldi. Andorra sınavından sakat çıkan Burak, Umut ve Nuri'de de hiçbir sorun bulunmuyor.

2014 Dünya Kupası Grup Elemelerin’deki kritik Romanya karşılaşması öncesi sakatlardan gelen haberler, yüzümüzü güldürdü. Önceki günkü antrenmana soğuk algınlığı nedeniyle katılamayan ve maçta da oynamaları şüpheli olan Arda Turan ve Gökhan Gönül’ün durumlarının düzeldiği ifade edildi.

Sağlık ekibinin büyük çaba sarfettiği oyuncuların, ne pahasına olursa olsun sahada olmak istedikleri ve yapılan tedavilerin de olumlu sonuç verdiği belirtildi. Elbette iyi haberler bununla da kalmadı. Andorra karşılaşmasında darbeye bağlı sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Umut Bulut ve Nuri Şahin’in de düzeldikleri öğrenildi.

Reklam
Reklam

Bu haber sonrasında teknik direktör Fatih Terim’in de keyfi iyice yerine geldi. Başarılı teknik adamın, Andorra mücadelesinde sakatlığı sebebiyle oynatmadığı Selçuk Şahin’e de formayı vereceği ve maçı kazanmaya yönelik bir 11’le sahada olacağı ifade edildi.

Liderlik görevi kaptanda

Dev randevu öncesi son çalışmasını maçın oynanacağı Bükreş Ulusal Arena’da yapan Milliler’de Terim’in, kaleyi Volkan Demirel’e vereceği, savunmada sağda Gökhan Gönül, ortada Semih ve Ömer, solda Caner’i görevlendireceği belirtildi. Dörtlü bir orta saha organizasyonuyla Rumenler’in karşısına çıkacak Ay-Yıldızlılar’da ortada Gökhan Töre, Selçuk, Mehmet Topal ve Arda olacağı, ileride de Burak ile Umut ikilisinin sahne alacağı vurgulandı. İmparator’un sahadaki liderinin de kaptan Arda olacağı belirtildi.