Arda yuvadan uçuyor mu?

Galatasaray ve A Milli Futbol Takımı'nın yıldız futbolcusu Arda Turan için Avrupa devlerinden birinin daha devreye girdiği öne sürüldü... htspor.com'un haberine göre Sarı kırmızılı takımın genç yıldızına Alman devi Bayern Münih talip !..
Galatasaray'ın eski futbolcusu Fransız Franck Ribery'nin ve A Milli Futbol Takımı'nın yıldız ismi Hamit Altıntop'un da forma giydiği Bayern sezon sonunda Arda için Galatasaray'ın kapısını çalacak.

Galatasaray ve ardından da Marsilya'dan apar topar ayrılan Rİbery sezon sonunda da Bayern'den kopmak için hazırlıklar yapıyor. Ribery için La Liga'dan Barcelona ve Real Madrid teklif vermek için hazırda bekleyen ekipler. Beyern Münih'in de Ribery'den doğacak olan boşluğu iki kanatta da oynayabilen Arda ile doldurmakta kararlı olduğu ifade ediliyor.

Reklam
Reklam

Galatasaray'ın yanı sıra geride kalan yaz döneminde 2008 Avrupa Futbol Şampiyası'nda Ay-Yıldızlı ekiple sergilediği futbolla iyice parlayan Arda için Galatasaray'ın ne kadar bonservis bedeli talep edeceği bilinmiyor ancak olası bir transferde Türkiye rekoru kırılması bekleniyor.