Ardahan Belediye Başkan Köksoy: "Su Kaçağı Konusunda Çok Hassasız. Su Abonesisayısını Bin 500'den 7 Bine Kadar Çıkarmak Çokciddi Bir Çalışmadır"

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Su kaçağı konusunda çok hassasız. Su abonesi sayısını bin 500'den 7 bine kadar çıkarmak çok

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Su kaçağı konusunda çok hassasız. Su abonesi sayısını bin 500'den 7 bine kadar çıkarmak çok ciddi bir çalışmadır" dedi.

Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'da bin 500 olan su abonesini 7 bine çıkardıklarını belirterek, bunun su kaçağı konusunda olan kararlılıklarını gösterdiğini söyledi.

Kaçak su kullanımı konusunda çok hassas olduklarını dile getiren Köksoy, "Su abonesi sayısını bin 500'den 7 bine kadar çıkarmak çok ciddi bir çalışmadır. Ciddi bir kararlılıktır. Bu gerek nüfusun artışı ve gerekse de kaçak su kullanımına yönelik bir artıştır. Ama çoğunluğu su kaçağıdır. Bu konuda belediye üzerine düşeni fazlasıyla yapacaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Köksoy, Ardahan'a su konusunda güzel bir gelecek bırakmak istediklerini belirterek, "Bizim buradaki gayemiz her alanda olduğu gibi su konusunda da Ardahan'a güzel bir gelecek bırakmaktır. Bu anlamda bir litre suyumuzun dahi kaçak kullanılmasına tahammülümüz olamaz" diye konuştu.

Muhabir: Günay Nuh / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: