Ardahan Belediye Başkanı Köksoy:

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, halka en güzel şekilde hizmet edecek duruma geldiklerini bildirdi. Köksoy,...

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, halka en güzel şekilde hizmet edecek duruma geldiklerini bildirdi. Köksoy, yaptığı açıklamada, özellikle alt yapıda önemli bir mesafe katedildiğini, aynı çalışmaların üstyapıda da devam ettiğini söyledi.

Kentin her tarafında bir çalışma olduğunu ifade eden Köksoy, ’’Ekiplerimiz tarafından devam eden çalışmalarımızı titiz bir şeklide sürdürüyoruz. Şehrin en önemli alt yapı düzenlemelerinden biri olan kanalizasyon çalışmalarına önem veriyoruz. Amacımız şehrin genel itibari ile alt yapısını daha iyi hale getirebilmektir. İl merkezinde kanalizasyon çalışmaları İlk olarak Halilefendi mahallesi Şavşat yolu üzerinde başlamıştı. Çalışmalarımız İnönü mahallesi emniyet karşısı, Karagöl mahallesi imam hatip lisesi üstü olmak üzere şehir merkezi genelinde hızlı bir şekilde devam etmektedir’’ Şimdiye kadar yaklaşık 12 kilometre kanalizasyon, 4 kilometre de toplayıcı hat yapıldı. Çalışmalar tamamlandıktan sonra şehirde kanalizasyon sorunu tamamen çözülmüş olacaktır’’ dedi.

Reklam
Reklam

KURA NEHRİ ETRAFINDA PARK ÇALIŞMALARI HIZLA DEVAM EDİYOR

Kür-Kale Parkının ikinci etabı olan Kura Nehri etrafındaki park çalışmalarının devam ettiğini belirten Köksoy, ’’Bizim dönemimizde Kura Nehri'ne yapılan yatırım hiçbir dönem yapılmadı. Bugün vatandaş Kura Nehri kıyılarında ailesiyle rahatlıkla dolaşabiliyor. Sosyal bir alan oldu. Ardahan modern kent görünümüne kavuşuyor’’ dedi.

Kentin en işlek caddesi olan Kongre Caddesi'nde de çalışma yaptıklarını anlatan Köksoy, caddenin daha modern bir görünüme kavuştuğunu kaydetti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: