Ardahan Belediye Başkanı Köksoy:

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Ardahan'ın önü artık her yönüyle açıktır. Hükümetimizin Ardahan'da çok ciddi yatırımları var" dedi.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Ardahan'ın önü artık her yönüyle açıktır. Hükümetimizin Ardahan'da çok ciddi yatırımları var" dedi. Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, belediyenin 2009-2013 yılları arasındaki çalışmalarının verimli bir şekilde sonuçlandığını söyledi. Kendi dönemlerinde Ardahan'ın her yönüyle geliştiğini belirten Köksoy, "Hizmet dönemimizde Ardahan'da 3 bin civarında konut inşaa edilmiş. Bizim için bu çok önemli bir rakamdır. Onlarca kamu kurum binası yapıldı. Devlet hastanesi, öğrenci yurtları, kamu idare binaları, okullar, pansiyonlar gibi. İlk defa yasal zeminde imar planlaması uygulamaya konuldu. Bunlar bizim dönemimizde oldu" dedi. Köksoy, söz konusu yatırımlarla Ardahan'da toplumda bir güvenin sağlandığını vurgulayarak, "Bizim dönemde araziler, arsalar ve binalar değerlendi. Bu sebepledir ki Ardahan'a geri dönüşler başlamıştır. Buna paralel olarak da Ardahan merkezde 4 bin civarında nüfus artışı olmuştur. Bu gelişmeler Ardahan için çok olumlu işaretlerdir. Ardahan'ın önü artık her yönüyle açıktır. Hükümetimizin Ardahan'da çok ciddi yatırımları var. İşte bu kalkınmışlıkta bundan. Bu yatırımlardan kaynaklanıyor" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: