Ardahan Belediye Başkanı Köksoy: "Kentte Nüfus Artıyor. Buna Rağmen Susıkıntımız Yok. Mevcut Suyumuz Fazlasıylayetiyor"

Ardahan Belediye Başkanı Köksoy, "Kentte nüfus artıyor. Buna rağmen su sıkıntımız yok. Mevcut suyumuz fazlasıyla yetiyor" dedi.

Ardahan Belediye Başkanı Köksoy, "Kentte nüfus artıyor. Buna rağmen su sıkıntımız yok. Mevcut suyumuz fazlasıyla yetiyor" dedi.

Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Ardahan'da su sıkıntısı olacak" yönündeki söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Ardahan'ın her geçen gün büyüyüp geliştiğine dikkati çeken Köksoy, şunları kaydetti:

"Kentte nüfus artıyor. Buna rağmen su sıkıntımız yok. Mevcut suyumuz fazlasıyla yetiyor. Kenti besleyen ana depoya saniyede 150 litre suyun akıyor. Burada bizim tek bir sorunumuz var o da kaçak su kullanımı ve kayıplar. Onları önlediğimizde daha da iyi bir noktada olacağız. Bu konuda vatandaşımızın bize destek çıkmasını istiyoruz."

Reklam
Reklam

Muhabir: Günay Nuh / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: