Ardahan Belediye Başkanı Köksoy'dan Iş Adamalarına Yatırım Çağrısı

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, iş adamlarını kente yatırım yapmaya davet etti.

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, iş adamlarını kente yatırım yapmaya davet etti.

Köksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'ın artık eski Ardahan olmadığını belirterek, geleceği parlak olan bir kent konumuna geldiğini ifade etti.

Ardahan'ın belediye hizmetlerinde yıldızı parlayan bir kent konumuna geldiğini, özellikle Türkiye'nin dışa açılan kapısı olması nedeniyle gelecek vaat etiğini dile getiren Köksoy, şunları söyledi:

"Ardahan'da bugün belediyemiz tarafından yapılan hizmetler insanımızı etkisinde bırakıyor. Yıllardır yapılamayanlar tek tek yapılıyor. Çünkü artık yaptığımız proje ve yatırımların meyvesini almaya başladık. Bir vatandaşımız, kentte 15 dakika yürüse bile hizmet konusunda değişikliği fark edip görecektir. Çünkü bir günümüz diğer günümüzle aynı olmuyor. Hep ileriye yönelik emin adımlarla yürüyoruz. Bu anlamda şimdi özel sektörün yatırım yapma zamanı. Yeter ki, Ardahan'ımıza iş adamlarımız, hemşehrilerimiz gelip yatırım yapsın. Yeter ki, bu bölgenin geleceğinden haberdar olsunlar. Bu kez kalkınma katlanarak devam edecektir."

Reklam
Reklam

Belediye olarak yatırım yapacak iş adamlarına destek çıkacaklarını dile getiren Köksoy, "Örneğin kura Nehri kıyısında açtırdığımız sosyal tesis, bunun göstergesidir. Yeter ki, bir vatandaşımız bölgenin kalkınması için bir adım atsın, hiç kimsenin şüphesi olmasın ki, bizden iki adım atılacaktır. Artık durma ve düşünme zamanı değil, çalışma, hatta koşma zamanıdır" diye konuştu.

Muhabir: Günay Nuh

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: