Ardahan Belediyesi, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ile Kardeş Şehir Oldu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kars Belediyesi'nin ardından Ardahan Belediyesi ile de kardeş şehir...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kars Belediyesi'nin ardından Ardahan Belediyesi ile de kardeş şehir projesine imza attı.

Ardahan Belediyesi'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Karaosmanoğlu, Ardahan'ın güzelleşmesi için ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getirdi. Atılan imzaların ardından, Ardahan Belediyesiyle olan kardeşlik bağlarını daha da pekiştireceklerini belirten Karaosmanoğlu, "Ardahan, serhat ilimiz olması nedeniyle ayrı bir özelliği ve güzelliği var. Ardahan belediyemizle ortak projelerimiz olacak. Ülkemizin her yeri olduğu gibi Ardahan da bizim için çok değerlidir." dedi.

Reklam
Reklam

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ise yerel yönetimlerin bilgisi çerçevesinde kardeş belediyecilik uygulamasını başlattıklarını vurguladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: