Ardahan Belediyesi'nin Çalışmaları

ARDAHAN (AA)  - Belediye Başkanı Faruk Köksoy, altyapısı biten caddelerin sıcak asfaltla kaplanmaya başlandığını bildirdi.

ARDAHAN - Belediye Başkanı Faruk Köksoy, altyapısı biten caddelerin sıcak asfaltla kaplanmaya başlandığını bildirdi. Kongre Caddesi'nde devam eden çalışmaları inceleyen Köksoy, altyapı sorunu biten Ardahan'ı güzel günlerin beklediğini söyledi. Belediye olarak hizmet savaşı mantığıyla yola çıktıklarını, bugün gelinen noktanın üstyapıya yapılan yatırım olduğunu ifade eden Köksoy, şunları konuştu: "Elbette sıcak karışım asfalt şehrin görselliğine, itibarına önemli katlı yapacak bir projedir. Ancak sıcak karışım çalışmasının en önemli özelliği yolun altında ki çalışmaların bitmesi gerekli. Yani kanalizasyon, su, doğalgaz gibi çalışmaların bitmesi gerekiyor. İşte bizim geldiğimiz nokta bu." Çalışmalarının aralıksız devam ettiğini vurgulayan Köksoy, "Bu çalışma Erzurum, İnönü ve Cumhuriyet caddelerinde sürecek. Bu çalışmayla halkımızın 50-100 yıldır çektiği toz, toprak ızdırabı sona ermiş olacak. Ardahan'a gelenlerin de kentle ilgili kanaatlerinde çok büyük bir değişim olacak. Doğalgaz, kanalizasyon, sıcak karışımda çalışmalar hızla devam ediyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: