Ardahan Eğitimciler Derneği, öğretmenleri unutmadı

24 Kasım Öğretmenler Günü ve Öğretmenler Haftası nedeniyle Ardahan Eğitimciler Derneği tarafından ilde görev yapan...

24 Kasım Öğretmenler Günü ve Öğretmenler Haftası nedeniyle Ardahan Eğitimciler Derneği tarafından ilde görev yapan öğretmenlere FEM Dershanesi’nde yemek verildi.
İlde görev yapan öğretmenlere verilen yemeğin ardından Ardahan Eğitimciler Derneği’nin faaliyetleri anlatıldı. Ardahan Eğitimciler Derneği (AREDER) Başkanı Ufuk Bay, günün anlam ve önemi ile ilgili bir konuşma yaptı. Geleceğin aydınlık yarınları olan çocukları yetiştiren öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayıp başarılar dileyen Areder Başkanı Ufuk Bay, “Öğretmenlerimizle kaynaşma ve bugünün anlamı dolayısıyla böyle bir yemek düzenledik. Bu anlamda mesleğe yeni başlamış olan öğretmen arkadaşlarımız ile Van depreminde hayatını kaybeden öğretmenlerimiz anısına böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Güzel bir program oldu. AREDER olarak bu tür etkinliklerimiz devam edecek." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz