Ardahan Gazeteciler Cemiyeti: Akil Insanlar En Güzel Şekilde Karşılanmalıdır

Çözüm sürecinde inisiyatif alan Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu üyeleri yarın Ardahan Halk...

Çözüm sürecinde inisiyatif alan Akil İnsanlar Heyeti Doğu Anadolu Bölgesi Grubu üyeleri yarın Ardahan Halk Eğitim Merkezi'nde vatandaşlarla bir araya gelecek.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan’ın öncülük ettiği heyet, Ardahan esnafını da ziyaret edecek. Akil insanlar heyetinin en güzel şekilde karşılanması gerektiğine dikkat çeken Ardahan Gazeteciler Cemiyeti, başlatılan sürecin ülkenin geleceği için çok önemli olduğunu belirtti.

Ardahan Gazeteciler Cemiyeti kurucu üyelerinden ve Ardahan Gündem Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yunus Akçay, yaptığı açıklamada, Ardahanlıların, akil insanlara misafirperverliğini göstererek görüş ve düşünceleriyle bu önemli sürece katkı sunmasını istedi.

Reklam
Reklam

Akçay, ülkede barış ve kardeşliğin pekişmesi adına yapılan çalışmalara bireysel olarak da destekte olunması gerektiğine dikkat çekerek, “30 yıldır devam eden olayların, siyasi iktidarın büyük riski gözönüne alarak, çözüm sürecinin sadece silahlı güçlerle olmayacağı, güvenlik önlemlerinin yanı sıra halkların arasına sokulmak istenen ayrılık nifakının bölünme tehlikesi yaşatmaması için kangren halini almış olan bu sorunun çözümünde elini taşın altına koyan Türkiye’nin önde gelen STK ve akil insanlara destekte bulunmalıyız. Akil İnsanlar Heyeti yarın şehrimizde olacaklar. Tüm Ardahanlıların bu sürece katkı sunup ülkemizin kardeşliği adına üzerine düşeni yapması vatandaşlık görevidir.” dedi.

Akçay, şehre gelecek olan Akil İnsanlar Heyeti'ne karşı halkın provokasyonlara karşı uyanık olmasını da istedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: