Ardahan Halk Bankasında görev değişimi

Ardahan Halk Bankası eski Müdürü Selahattin Çoban'ın emekli olması nedeniyle yerine yeni müdür atandı.

Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde görev yapan Mehmet Nuri Güzel, Ardahan Halk Bankası müdürlüğüne atandı. Bir süre önce Göle ilçesinde açılan Halk Bankası Şubesinde yaklaşık bir ay görev yapan Çetin, Ardahan Halk Bankası Müdürlüğüne atanarak görevine başladı.

Ardahan Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ESOB) Başkanı Kemalettin Öztürk, yeni müdürü makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ardahan'a atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Halk Bankası Ardahan Şube Müdürü Mehmet Nuri Güzel, Ardahan Doğu'nun en şirin ve güzel illerinden birisi, Ağrı'lı olmamdan dolayı bölgeye yabancı değilim. Bu bölgenin kültürünü ve coğrafyasını çok iyi biliyorum. Ardahan insanını sıcak ve samimi olarak buldum. İlimiz tarım ve Hayvancılık başta olmak üzere kış ve yayla turizmi potansiyelinin olduğu bir bölge, inşallah biz bu potansiyelinin daha iyi konuma taşınması için elimizde ne geliyorsa yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Kendisini ziyarete gelen ESOB Başkanı Kemalettin Öztürk’e teşekkür eden Banka Müdürü Güzel, birlikte kaliteli işlere imza atacaklarını ve Ardahan Esnafı ile birlikte çalışmaktan mutlu olacaklarını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: