Ardahan İl Genel Meclisi Üyelerinin Toplanatılara Katılmadığı Iddiası

Ardahan İl Genel Meclisi Üyesi Necdet Kanbir, AK Partili üyelerin meclis toplantılarına katılmadığını ileri sürdü.

Ardahan İl Genel Meclisi Üyesi Necdet Kanbir, AK Partili üyelerin meclis toplantılarına katılmadığını ileri sürdü.

Kanbir, CHP, BDP ve DSP'li bir grup meclis üyeleri adına İl Genel Meclisi Toplantı Salonu'nda basın toplantısı düzenledi.

Kanbir, AK Partili meclis üyelerinin toplantılara katılmadıklarını ileri sürerek, iki üyenin üç dönemde meclis toplantısına katılmadığını, bunun da yasal olmadığını ileri sürerek, "Bu arkadaşlarımız hiçbir mazeretleri olmadan 3 dönemdir toplantılara katılmıyor. Kendileri işledikleri bu suçtan dolayı istifa etmelerini istiyoruz" dedi.

Reklam
Reklam

AK Partili üyeleri uyardıklarını ifade eden Kanbir, hukuk mücadelesi vereceklerini söyledi.

Ardahan İl Genel Meclis Başkanı Bedrettin Çakıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oturumlara katılmadıklarını, ancak mazeretlerinin olduğunu belirterek, "Katılmadık doğrudur. Ama bizim de Ankara'da olmamızdan dolayı mazeretimiz vardı. O mazeretimizi de meclise yazılı olarak verdik. İddialar tamamen asılsız, mesnetsizdir" diye konuştu.

Muhabir: Günay Nuh / Zehra Melek Çat

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: