Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Özdemir:

Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, karla mücadele de gerekli tedbirleri şimdiden aldıklarını bildirdi.

Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mete Özdemir, karla mücadele de gerekli tedbirleri şimdiden aldıklarını bildirdi.

Özdemir, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'da her kış olduğu gibi bu kış mevsiminde de karla mücadele için gerekli önlemleri aldıklarını belirterek, kurum olarak her türlü kötü hava koşullarına karşı hazırlıklı olduklarını belirtti.

Özdemir, "Henüz öyle bir durum yok. Ancak önümüz kış. Tabi ki, bu anlamda yapmamız gereken hazırlıklar tamamladık. Karın yağmasıyla birlikte gerekli tüm tedbirleri şimdiden almış durumdayız" dedi.

Reklam
Reklam

Karla mücadele konusunda önceliklerinin acil durum ve eğitim olacağını ifade eden Özdemir, "Her dönemde olduğu gibi önceliğimiz, acil hastalar ve eğitim olacak. Geçen dönem sorunsuz atlattık. Bu dönemi de sorunsuz bir şekilde atlatacağımıza inancım tamdır. Ekip olarak gayet profesyonel bir ekibe sahibiz" diye konuştu.

Muhabir: Günay Nuh

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: