Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Demiral:"Ardahan'daki Mevcut Imkanların Geliştirmesi Ve Daha Fazla Iyileştirilmesi Için Herkesin Elinden Geleninfazlasını Yapması Gerektiğine Inanıyorum"

Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiral, "Ardahan'daki mevcut imkanların geliştirmesi ve daha fazla iyileştirilmesi için herkesin elinden

Ardahan Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Dr. Gökhan Demiral, "Ardahan'daki mevcut imkanların geliştirmesi ve daha fazla iyileştirilmesi için herkesin elinden gelenin fazlasını yapması gerektiğine inanıyorum" dedi.

Demiral, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun bir süre önce hastanede incelemelerde bulunduğu sırada tespit ettiği eksikliklerin giderilmesi için bazı hayırseverlerden destek vermelerini istediğini anımsattı.

Bu vesileyle Vali Azizoğlu'nun girişimleri sonucu İstanbul'da yaşayan Ardahanlı hayırsever iş adamı İsmet Aydın tarafından hastaneye 10 adet televizyonun hediye edildiğini belirten Demiral, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ardahan'daki mevcut imkanların geliştirmesi ve daha fazla iyileştirilmesi için herkesin elinden gelenin fazlasını yapması gerektiğine inanıyorum. Hem kamu çalışanlarına hem de özel sektör çalışanlarına bu anlamda büyük görevler düşüyor. Karşılıklı güven ve samimiyetle Ardahan'da başaramayacağımız hiçbir iş olmaz. Hayırda bayrak yarışının sürekli olması lazım. Özellikle bu tür kurumlara yapılacak olan hayırların önemi çok büyüktür."

Demiral, yapılan yardımlarda emeği geçenlere teşekkür etti.

Muhabir: Günay Nuh / Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: