Ardahan-Kars Karayolundaki Bölünmüş Yol Çalışmaları

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, Ardahan-Kars karayolundaki yapılan asfaltlama çalışmalarının bir kısmının tamamlandığını bildirdi.

Karayolları 183. Şube Şefi Ümit Yıldırım, Ardahan-Kars karayolundaki yapılan asfaltlama çalışmalarının bir kısmının tamamlandığını bildirdi. Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan-Kars karayolunda bir süredir devam eden bölünmüş yol çalışmalarının Çamlıçatak mevkisindeki 3 kilometrelik kısmının daha tamamlandığını kaydetti. Tamamlanan bölümün 7 kilometreye ulaştığını, diğer bölümlerde de söz konusu çalışmanın süreceğini ifade eden Yıldırım, "Yolumuzda yıl boyunca yoğun bir çalışma söz konusuydu. Şu an sıcak asfalt çalışması biten 3 kilometrelik mesafeyi trafiğe açtık. Çamlıçatak mevkisinde 7 kilometre sıcak asfalt bölümü tamamlandı. Bu yolda tek yönlü olarak trafiğe izin verdik. Aynı güzergahta çalışmalarımız aralıksız sürecektir" dedi. Yıldırım, izin verilen noktalarda trafiğin rahat bir şekilde akış sağlandığını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: