Ardahan MHP'de devir teslim töreni

Ardahan MHP'de devir teslim töreni düzenlendi.

Milliyetçi Hareket Partisi, 10. Ardahan İl Kongresinde İl Başkanlığını kazanan Levent Pehlivan eski başkan Taşkın Polat'dan görevi resmen devraldı.

Parti binasında gerçekleşen devir teslim törenine İl Başkanı Levent Pehlivan, eski başkanlardan Taşkın Polat, Merkez İlçe başkanı Hülya Davutoğulları ve bazı partililer katıldı.

Tören öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Pehlivan, eski Başkan Polat'a partilerine olan katılarından dolayı teşekkür etti.

Bundan sonra önemli bir görev aldığının bilincinde olduğunu açıklayan Pehlivan; "Partime ve Ardahan'a hizmet edeceğim. Önceliğim her kesime kucak açmak, her kesimi kucaklamak, bunun için yerel ve genel seçimlerde başarılı olmak için çalışacağız. Bunların sadece düşüncede kalmayıp gerçekleştirebilecekleri güçte olduğunu" dile getirdi.

Reklam
Reklam

Devir teslim sırasında duygulanan Taşkın Polat, görevi teslim ettiğini ama kendisinin partili olduğunu belirterek, "bundan sonraki süreçte il başkanıyken nasıl parti içerisinde çalışıyorsam yine aynen çalışacağım ve tüm gücümle partiyi ayakta tutmaya ve iktidar etmek için elimden geleni yapacağım. Partide bir menfaat gözetmeksizin çalıştım ve bugünlere kadar getirdim artık yeni ve dinamik başkanla omuz omuza verip Ardahan sorunlarına ortak çözüm üreteceğiz" dedi.

Öte yandan Milliyetçi Hareket Partisi Ardahan İl Başkanı Levent Pehlivan, eski başkan Taşkın Polat'a partilerine katılarından dolayı bir teşekkür plaketi takdim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: