Ardahan Müftülüğü'nden Mekke'ye Medine'ye Tarihi Seyahat

Ardahan Müftülüğü tarafından Ardahan Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda umre sunumu gerçekleştirildi. Program, Merkez Ordu Camii...

Ardahan Müftülüğü tarafından Ardahan Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda umre sunumu gerçekleştirildi.

Program, Merkez Ordu Camii İmam-Hatibi Ahmet Emin Kıranşal’ın Kur’an okumasıyla başladı. İl Müftüsü Galip Akın’ın açılış konuşmasıyla devam eden program daha sonra Tarihçi-Eğitimci Yazar Mustafa Turan’ın sanal umre sunumu ile devam etti.

Ardahan Vali Yardımcısı Murat Karasu, İl Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, Gençlik Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, daire amirleri ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği program büyük bir ilgi ile izlendi. Programda kare kare 'Sanal Umre' sunumu yaparak, Osmanlı'nın kutsal topraklara hizmetleri anlatan Tarihçi-Yazar Mustafa Turan; izleyenlere duygusal anlar yaşattı. Program vatandaşlar tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Reklam
Reklam

Vaktin az olması sebebiyle programda Medine-i Münevvere anlatılabildiğini ifade eden Tarihçi-Yazar Mustafa Turan, Mekke-i Mükerreme ise başka bir programda sunumunun yapılacağını dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: