Ardahan Valisi Tekmen'den Yatırımcılara Çağrı

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, işadamlarınına Ardahan'a yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Ardahan Valisi Mustafa Tekmen, işadamlarınına Ardahan'a yatırım yapmaları konusunda çağrıda bulundu.

Tekmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ardahan'ın her yönüyle gelecek vaat ettiğini belirterek, bunu ildeki 3 yıllık görev tecrübesine dayanarak söylediğini ifade etti.

Şehre yatırım yapanın her zaman avantajlı olacağını kaydeden Tekmen, "Yakında inşaatı bitecek olan Kars-Tiflis demir yolu, yine açılacak olan Aktaş Sınır Kapısı ve bölünmüş transit yolları, Ardahan'ın Asya'ya ve Kafkaslar'a açılan kapısı olacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Bu gelişmelerin yatırımcı için son derece önemli olduğunu söyleyen Tekmen, Ardahan'a yatırım yapacak herkese devlet olarak destek vereceklerini ifade etti.

Tekmen, "Yeter ki iş dünyası bu bölgeye yatırım yapsın. Bu bölgeden Orta Asya'ya, Kafkaslar'a bizimle açılsınlar. Biz devlet olarak onların yolunu ve önünü açacağız" dedi.

Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: