Ardahan Valisi Ve Belediye Başkanı Bakü'de Türk Büyükelçiliğin Resepsiyonuna Katıldı

Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek olan Kafkasya Üniversiteler Birliği 3. Olağan Kurul toplantısında katılmak için gelen...

Azerbaycan’ın başkenti Bakü'de gerçekleştirilecek olan Kafkasya Üniversiteler Birliği 3. Olağan Kurul toplantısında katılmak için gelen Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu ve Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Türkiye’nin Bakü Büyükelçiliği tarafından verilen resepsiyona katıldılar.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu yapmış oldukları açıklamada, "Kafkasya Üniversiteler Birliğinin 3. Olağan Kongresine katılmak bizleri onurlandırmıştır. Görmüş olduğumuz manzara başta Türkiyenin sonra Ardahanın gücünü ortaya koymaktadır. 60 ‘a yakın üniversiteyi bir araya getirmesi başarısı ve çabası gösteren Üniversitemiz Rektörü Ramazan Korkmaz’a teşekkür ediyorum. Bizler hep kendisinin yanında olup desteklerimizi sunacağız. Ardahan ilimiz günden güne büyümektedir. İlimizde gerekli yatırımlara hız vererek bu tür organizasyonlara daha çok ağırlık verilmesini sağlayıp ilimizin tanıtımına daha çok katkı sunmak için çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz." dedi.

Reklam
Reklam

Resepsiyona katılan Ardahanın Belediye Başkanı Faruk Köksoy ise "Ardahan Üniversitesinin kısa zamanda başardığı işler son derece önemli ve taktire şayandır. Bu yıl 3.gerçekleşecek olan Kafkasya Üniversiteler Olağan Kuruluna katılarak Ardahanın ne kadar önemli bir noktada olduğuna şahit olduk. Belediye olarak başlatmış olduğumuz çalışmalar neticesinde Ardahanımız bu tür etkinliklere ev sahipliği yapacak ve misafirlerimiz en iyi şekilde ağırlayacak konuma gelecektir. Ben bu resepsiyonu organize eden Büyük elçimize ve Ardahan Üniversitesi Rektörü aynı zamanda Kunib Başkanı Ramazan Beye ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: