Ardahan Yüzme Havuzuna Kavuştu

Türkiye’de yüzme havuzu olmayan illerden Ardahan yüzme havuzuna kavuştu.Ardahan’da yapımı tamamlanan Spor Toto Yarı Olimpik...

Türkiye’de yüzme havuzu olmayan illerden Ardahan yüzme havuzuna kavuştu.

Ardahan’da yapımı tamamlanan Spor Toto Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'nun açılışı yapılarak Gençlik Merkezi’nin de temeli atıldı. Törende konuşan Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan’ı yatırımda güzel günlerin beklediğini belirtti.

Yaklaşık 800 bin liranın harcanmasıyla birlikte Ardahan’a yüzme havuzunun kazandırıldığını, bunun ilk olması nedeniyle mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Azizoğlu, şunları söyledi:

"Bu çalışmaya 2011 yılının 7. ayında başlamıştık. Fakat biz burada çok amaçlı spor salonu olarak da hizmet vermesi için çeşitli düzenlemeler yaptık. Bu binanın içinde yani havuzun yanı sıra kondisyon salonunu da yaptırdık. Daha çok amaçlı hizmet etmiş olacak. Ardahanlı her alanda hizmetin en iyisin hak ediyor."

Reklam
Reklam

Temeli atılan gençlik merkezinin de Ardahan’a hayırlı olmasını dileyen Azizoğlu, şöyle devam etti:

"Bilindiği gibi gençlik merkezimiz bina olarak yok. Bu gençlik merkezinde spor salonu, kütüphane, zeka oyunları salonu, resim atölyesi, bilgisayar sınıfı, tiyatro salonu, kafeterya, basketbol ve voleybol gibi benzeri salonlar mevcut olacaktır. Tam manasıyla bir gençlik merkezine kavuşmuş olacağız. Ardahanlı gençler bu alanda en güzel hizmeti hak ediyor. Hak ettikleri için biz bu hizmetleri yapıyoruz."

Binanın 3 bin metrekare çalışma alanına sahip olacağını kaydeden Azizoğlu, 11 ayda teslim edileceğini sözlerine ekledi.

Azizoğlu, yüzme havuzunun bugün tüm vatandaşlara bedava hizmet edeceğini kaydetti.

Açılış törenine, Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, ARÜ Rektörü Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, çok sayıda yetkili ve vatandaşlar katıldı.

Açılıştan sonra öğrenciler yüzme havuzunda yüzmenin tadını çıkardılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: