Ardahan'a Ait Ürünlerin Logosu Olacak

 Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci, Ardahan'da üretilen tüm ürünler için ortak bir logo çalışması başlattıklarını bildirdi.

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Demirci, Ardahan'da üretilen tüm ürünler için ortak bir logo çalışması başlattıklarını bildirdi. Demirci, gazetecilere yaptığı açıklamada, Ardahanlıları Ardahan'a ait ürünler için ortak logo çalışmasına davet ettiğini belirterek, bunun kentte imal edilen ürünler için son derece önemli olduğunu kaydetti. Ardahan'da üretilen ve piyasaya sürülen tüm ürünlerin kendi logolarının yanı sıra ATSO onaylı birde ortak logonun mevcut olacağını ifade eden Demirci, "Örneğin bir peynir, bal veya kaşar üzerinde kendi markasının yanı sıra ATSO onaylı bir de Ardahan'ın ortak logosu olacak. Ürünün kendi logosunun dışında bize ait, yani Ardahan'ı temsil eden, bu ürünün Ardahan'da üretildiğine dair logodan bahsediyoruz. Bundan sonra tüm ürünlerimiz için bir logomuz olacak. Bun nedenle bir aylık çalışma içinde bize gelen logoları değerlendireceğiz. Uygun gördüğümüzü resmileştirmiş olacağız" diye konuştu. Demirci, logonun Ardahan'daki her ürünün kalitesi ve güvenilirliğini de arttıracağını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: