Ardahan’a Duble Yol Kazandırılıyor

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, şehir bağlantı yolları başta olmak üzere, kenti ilçelere ve komşu il...

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, şehir bağlantı yolları başta olmak üzere, kenti ilçelere ve komşu il merkezlerine bağlayan karayolu çalışmalarını yerinde inceledi.

İncelemelere Ardahan-Çıldır Karayolu üzerinde başlayan Azizoğlu, çalışmaların aralıksız devam edeceğini ifade etti. Mevcut kara bağlantı yollarının durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Vali Azizoğlu, "İlk etapta İlçelerin mevcut karayollarının bakım-onarım işlemleri gerçekleşecek. Bakımsız yollar üçlendirilerek uluslararası karayolu seviyesine çıkarılacak. Şehirlerarası yollar ise çift şeritli olacak." dedi.

Reklam
Reklam

Ardahan gibi çetin kış şartlarının hakim olduğu zor coğrafyalara sahip bölgelerin ulaşım ağının her zaman daha kuvvetli olmasının altını çizen Azizoğlu, bu standartları sağlayan karayollarının çok yakın zamanda Ardahanlıların hizmetinde olacağını müjdeledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: