Ardahan'da Aile, Irşat Ve Rehberlik Bürosunda Düzenleme

Ardahan Müftüsü Aytekin Yılmaz, kadınlara yönelik aile, irşat ve rehberlik bürosunun Merkez Camisi'nin alt katında faaliyet göstereceğini belirtti.

Ardahan Müftüsü Aytekin Yılmaz, kadınlara yönelik aile, irşat ve rehberlik bürosunun Merkez Camisi'nin alt katında faaliyet göstereceğini belirtti. Müftü Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, aile, irşat ve rehberlik hizmetlerinin daha iyi bir ortamda yapılabilmesi amacıyla çalışma yaptıklarını söyledi. Bu kapsamda Merkez Camisi'nin alt katında düzenleme yaptıklarını ifade eden Yılmaz, şunları kaydetti: "Bundan sonra bu alandaki hizmetlerimizi Merkez Camisi'nin alt katında yürüteceğiz. Bu yeni yerimizde vaizeler ve Kuran kursu öğreticileri görev yapacak. Gün içerisinde Ardahanlı bayan kardeşlerimizin her konuda dini sorularının cevap bulacağı ve içerisinde okuma salonu ve Kuran kursu da bulunan yeni aile irşat ve rehberlik büromuz daha verimli bir şekilde hizmet vermiş olacak. Dini hizmetlerin yanı sıra söz konusu büroda sosyal aktivitelere de yer verilecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: