Ardahan'da Bir Derneğin Ismi Değişti

 Ardahan Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Mezunları Derneği'nin ismi Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği olarak değiştirildi.

Ardahan Merkez Yatılı İlköğretim Bölge Okulu Mezunları Derneği'nin ismi Ardahan Eğitim ve Kültür Derneği olarak değiştirildi. Dernek Başkanı Celil Ünlü, yaptığı açıklamada, daha çok kişiye ve farklı kesimlere hizmet sunmak için derneğin ismini değiştirme kararı aldıklarını belirtti. Ünlü, "İsim değiştirmemizin tek bir gayesi var daha çok kesime hitap etmek ve daha aktif olmaktır. Bütün Ardahan'ı kucaklamaktır. Bu nedenle hem eğitim hem de kültür anlamında şehrimize katkı sunmaktır. Derneğimizin 934 üyesi bulunmakta ve dernek ilerleyen günlerde daha faal hizmet verecek" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: