Ardahan'da Derslerin Boş Geçtiği Iddiası

 Ardahan Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, kentteki liselerde derslerin boş geçmemesi için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini bildirdi.

Ardahan Milli Eğitim Müdürü Tevfik Fikret Eteker, kentteki liselerde derslerin boş geçmemesi için gerekli hassasiyeti gösterdiklerini bildirdi. Eteker, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı liselerde branş derslerinin boş geçtiği yönünde ortaya çıkan iddiaların doğru olmadığını söyledi. Milli eğitim önceliklerinin tüm derslerin dolu geçmesini sağlamak olduğunu blirten Eteker, "Bazı küçük çaplı sorunlar olsa da önceliğimiz hiçbir dersin boş geçmemesidir. Bu bakımdan üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Hiçbir öğrencimizin başka bir öğrenciden geri kalmasını istemiyoruz. Bayram sonrası yine eğitim ve öğretim kaldığı yerden, sorunsuz bir şekilde devam edecek" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: