Ardahan'da Digitürk ana bayiliği açıldı

Kaptanpaşa Mahallesi Hal Caddesinde No: 5’te yeni konseptiyle hizmete giren Digitürk, bünyesinde müşterilerine satış, servis ve ödeme noktası ile bir çok konuda hizmeti ayağa getiriyor!

Kaptanpaşa Mahallesi Hal Caddesinde No: 5’te yeni konseptiyle hizmete giren Digitürk, bünyesinde müşterilerine satış, servis ve ödeme noktası ile bir çok konuda hizmeti ayağa getiriyor!

Günaydın Özgün İletişim aracılığıyla Ardahan’da hizmete giren Digitürk Ardahan Ana bayiliği, alanında uzman olan Tekniker Ömer Topal yönetiminde ekipler oluşturuldu.

Digitürk yayın kalitesini Ardahan’da en iyi şekilde sunma amacında olduğunu açıklayan Digitürk Ardahan Ana Bayi Teknik sorumlusu Ömer Topal, Ardahan Merkez başta olmak üzere 5 ilçe ve tüm köylerine en iyi hizmeti sunabilmek için oluşturulan ekiplerimizle müşterilerimize güvenli ve hızlı bir altyapı sağlamış durumdayız.

Reklam
Reklam

Geçimişte yaşanan sıkıntıların farkında olarak gerek bölge gerekse Ardahan’da müşteri memnuniyetini ön planda tutacak şekilde çalışacaklarını belirten Topal: “Digitürk’ün farklı seçeneklerini önce tanıtımını yapıyoruz. Bünyemizde işinden uzman olan elemanlarımızla kurulum gerçekleştiriyoruz. Bizim için öncelik müşterinin gönül rahatlığıyla kesintisiz Digitürk yayınlarını izleyebilmesidir. Kurulumdan sonra oluşabilecek arızalara da aynı gün içerisinde müdahale ediyoruz. Digitürk ailesi olarak Ardahan için özel kampanyalar mevcut olup, müşteri istediği paketi seçme hakkına sahiptir. Birbirinden farklı paket seçenekleriyle, Giriş, Keyif, Sinema ve Lig TV paket kanallarını seçmede müşteri istediği paketi seçmede özgürdür” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: