Ardahan'da "Gençlik Haftası" Etkinlikleri

Ardahan'da, Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Ardahan'da, Gençlik Haftası dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, valilik binası önünde düzenlenen programda, bakanlık tarafından gönderilen şişme bot ve oyun gruplarıyla ilkokul öğrencilerine güzel ve hoş bir ortam oluşturduklarını söyledi.

Etkinliğin, bakanlığın katkılarıyla düzenlediğini ifade eden Dereci, "Bu imkanlar bakanlığımız tarafından sizlerin hizmetine sunuldu ama biz istiyoruz ki bu imkanlar sürekli bizde olsun. Onun için SODES kapsamında bir proje hazırladık" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Dereci, söz konusu oyun grupları alındığı zaman Ardahanlı çocuklara her türlü imkanın sağlanacağını kaydetti.

Etkinlikte, şişme botların yanı sıra boks, golf, satranç, okçuluk gibi branşlarda yarışma da yapıldı. Programda, Vali Seyfettin Azizoğlu ile Belediye Başkanı Faruk Köksoy ok attı.

Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz