Ardahan’da Gençlik Merkezi İhalesi Yapıldı

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yeni bir gençlik merkezinin yapılacağını söyledi.Dereci,...

Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, yeni bir gençlik merkezinin yapılacağını söyledi.

Dereci, Gazetecilere yaptığı açıklamada, bin 500 metrekare alan üzerinde 2 katlı gençlik merkezinin ihale işlemlerinin tamamlandığını söyledi.

Yapılacak olan gençlik merkezinin tam teşekküllü olacağını ifade eden Dereci, ’’İki katlı, içinde 8 çalışma salonu, spor ve konferans salonlarının yanı sıra kafeterya ve benzeri her türlü imkan olacak. Bir gençlik merkezinde olması gereken tüm alt yapı mevcut olacak’’ dedi.

Reklam
Reklam

Dereci, Karagöl mahallesindeki gençlik merkezinin yapımına kısa bir sürede başlanacağını, bir yıl sonra faaliyete geçmesini hedeflendiğini sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz