Ardahan'da Hükümlülere Yönelik Eğitim Semineri

 Ardahan Denetim Serbestlik Müdür Vekili Sosyolog Murat Karaboğa, kurum olarak Ardahan'da hükümlülere yönelik çeşitli eğitim konularında çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Ardahan Denetim Serbestlik Müdür Vekili Sosyolog Murat Karaboğa, kurum olarak Ardahan'da hükümlülere yönelik çeşitli eğitim konularında çalışmalar yaptıklarını söyledi. Bu çalışmalar kapsamında 2 saatlik "öfke kontrolü" konulu bir seminer verildiğini ifade eden Karaboğa, haklarında infaz hakimliklerinde Denetim Serbestlik Tedbiri verilen hükümlülere periyodik olarak eğitimler verildiğini vurguladı. Bu seminerdeki amaçlarının hem hükümlülere gerekli eğitimi vermek hem de eğitimden sonra bayram öncesi güzel bir vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu belirterek, "Bizzat benim tarafımdan verilen bu eğitim çok verimli geçti. Olumlu tepkiler aldık" dedi. Karaboğa, benzeri eğitim çalışmalarının süreceğini kaydederek, söz konusu çalışmaları başta milli eğitim olmak üzere çeşitli kurumlarla ortaklaşa yürüttüklerini sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: