Ardahan'da Karla Mücadele Çalışmaları

Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ulaş Karaca, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı köy yolunun bulunmadığnı bildirdi.

Ardahan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ulaş Karaca, kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapalı köy yolunun bulunmadığnı bildirdi. Karaca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kentte bugün itibariyle tek bir köy yolunun dahi kapalı bulunmadığını, kar ve tipi nedeniyel ulaşıma kapanan yolların vakit kaybedilmeden açılmsında ekiplerin büyük emeğinin olduğunu söyledi. Olumsuz hava şartlarına rağmen, ekiplerin başarılı bir çalışma ortaya koyduğunu belirten Karaca, "Şu an itibarıyla kapalı köy yolumuz yok. Karayolları içinde aynı durum söz konusu. İlimizde kapalı köy yolunun olmaması, ekiplerimizin gayretiyle oluyor. Üstün bir gayte ve çabanın sonucudur bu durum. Amacımız kış boyunca yollardan dolayı kimsenin mağdur olmamasıdır. Karla mücadele fedakarlık isteyen bir iş. Bu fedakarlığı gösteren tüm ekiplere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: