Ardahan'da Karla Mücadele Seferberliği

Ardahan kent merkezinde son iki gün içerisinde 40 kamyon karın kent dışına çıkarıldığı bildirildi.Ardahan Belediyesi...

Ardahan kent merkezinde son iki gün içerisinde 40 kamyon karın kent dışına çıkarıldığı bildirildi.

Ardahan Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Odabaşı, İHA muhabirine yaptığı açıklamada, kent merkezinde yapılan karla mücadele çalışmalarıyla tüm cadde ve sokakların temizlendiğini söyledi. Kent merkezinde etkili olan kar yağışının durmasıyla birlikte karla mücadelede eksi 25 derecede çalıştıklarını ifade eden Odabaşı, ’’Bir haftadan beri devam eden ilimizdeki yoğun kar yağışının ardından ana caddelerde, şehrin en büyük ana arteri olan kongre caddesinin sabah itibari ile sabah beşte kazımaya başladık. Şu saatlerde de iki kamyon, iki kepçe ile tahliyesini yapacağız. Tahminen 30-40 kamyon karla buz karışımı bir kitlenin çıkacağını tahmin ediyoruz. -25 derecede çalışıyoruz. Çalşımalar aralıksız devam edecek’’ şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Karla mücadele çalışması sayesinde tüm cadde ve sokaklardaki ulaşımın normale döndüğünü vurgulayan Odabaş, kent dışına taşınan karın çöp merkezine döküldüğünü belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: