Ardahan’da Kur’an kursları yararına kermes açıldı

Ardahan’da Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Kur'an kursları yararına kermes açıldı. Ardahan İl Müftüsü Galip...

Ardahan’da Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Kur'an kursları yararına kermes açıldı.

Ardahan İl Müftüsü Galip Akın, "Bayan kardeşlerimizi tebrik ediyoruz. Kutlu Doğum Haftası kutlamaları süresince salonların doldurulmasında olsun, yapılan faaliyetlerde olsun bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Bu gün de el emeği, göz nuru elişleriyle yine bizleri yalnız bırakmadılar. Bu vesileyle emeği geçen kardeşlerimizden Allah razı olsun diyoruz." dedi.

Belediye Başkanı Faruk Köksoy ise ölçülerin en doğrusunun Hz. Muhammed tarafından ortaya konulduğunu, buna uyanın hem dünyasını hem de ahiretini kurtaracağını aktardı.

Reklam
Reklam

Köksoy, "Huzur ve mutluluk isteniyorsa huzur da mutluluk da İslam'dadır ve bunu da en güzel şekilde ortaya koyan Allah Resulü'dür. Kutlu Doğum Haftası'nın Allah Resulü’nü anmamıza ve anmaktan öte anlamamıza vesile olmasını diliyor ve açılan bu kermesin Kur'an kurslarımıza hayırlar getirmesini temenni ediyorum." dedi.

Başkan Köksoy, konuşmasının ardından İl Müftüsü Galip Akın ile birlikte kermesin açılış kurdelesini kesti.

Kermes, 29 Nisan Pazar gününe kadar açık kalacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: