Ardahan'da Kurban Bayramı'nda Şehit Yakınları Ziyaret Edilecek

Ardahan Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerin ziyaret edileceğini bildirdi.

Ardahan Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Kurban Bayramı dolayısıyla şehit yakınları ve gazilerin ziyaret edileceğini bildirdi.

Pişkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Valilik olarak bayramda çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirtti. Bayramda şehit yakınları ve gazilerin ziyaret edileceğini ifade eden Pişkin, şunları kaydetti:

"Kentte 18 şehit yakını ve gazimiz var. Bayramda bunları tek tek evlerinde ziyaret edeceğiz. Valilik ve ilgili kurumlarla birlikte yapacağımız ziyaret çok önemli. Onları unutmadık, unutmayacağız. Bayramın bayram olması için de böyle etkinlikler şart. Bizleri devlet olarak kendilerine yakın hissetmeleri gerekir. Bizde bunu gerçekleştireceğiz. Bayramda zamanımızın bir bölümünü şehit yakını ve gazilerimize ayıracağız" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Günay Nuh

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz