Ardahan'da Madde Bağımlılığı Eğitimleri

Ardahan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce bir yılda 2 bin 839 kişiye madde bağımlılığı konulu eğitim

Ardahan Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nce bir yılda 2 bin 839 kişiye madde bağımlılığı konulu eğitim semineri verildiği bildirildi.

Ardahan Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Madde Kullanımı İzleme ve Önleme Büro Amirliği'nin çalışmaları kapsamında Ardahan'da öğretmen, öğrenci velisi, tutuklu ve hükümlü gibi hedef gruplarının madde bağımlılığı konusunda bilgilendirildiği belirtildi.

Herkesimin madde bağımlılığından korunması için birçok kurumla çalışma yapıldığı ifade edilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

Reklam
Reklam

"Müftülükten 120 kişiye Ardahan Üniversitesi'nden 581 kişilik öğrenci grubu ve 20 öğretim görevlisine, milli eğitim müdürlüğüne bağlı toplam 22 lisede 54 öğretmen ve bu okullarda öğrenim gören toplam bin 446 öğrenciye, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumu Ardahan Yurt Müdürlüğü'ne bağlı yurtlarda 570 kişilik öğrenci grubuna, 16 kişilik görevliye, Ardahan B Tipi Kapalı İnfaz Kurumu'ndaki 28 kişilik hükümlü ve tutuklu grubuyla 3 kişilik cezaevi çalışanına madde bağımlılığı konusunda eğitim ve seminer verilmiştir."

Muhabir: Günay Nuh

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: