Ardahan’da ’’nerede Hareket Orada Bereket Etkinliği’’ Düzenlendi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak organize...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak organize edilen ’’Nerede Hareket Orada Bereket’’ etkinliği kapsamında Ardahan’da çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Türkiye’de spor bilincini arttırmak ve halkın spor faaliyetlerine katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Ardahan’da 80.Yıl Cumhuriyet Stadyumu önünden başlayan yürüyüşe katılanlar davul zurna eşliğinde Valilik binası önüne kadar yürüdü.

Düzenlenen etkinliğe Vali Yardımcısı Deniz Pişkin, Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl müdürü Feyzullah Dereci, sporcular, antrenörler, gençlik merkezi üyesi gençler ve vatandaşlar katıldı. Düzenlenen etkinlik hakkında bilgi veren Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Feyzullah Dereci, "Yaz aylarındaki faaliyetler ilimiz şartlarında en iyi şekilde değerlendirilmiş, bakanlığımızın bize verdiği kontenjanla gençlerimizin bir kısmı doğa ve deniz kamplarına bir kısmı da Trabzon ve Rize illerine geziye gönderilmiştir. Ardahan olarak yaptığımız faaliyetlerle 81 il arasında en başarılı ilk 10 il arasına girmeyi başarmışız."

Reklam
Reklam

Konuşmanın ardından Ardahan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren sporcular gösteriler düzenledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: