Ardahan'da Sakal-ı Şerif'e Yoğun Ilgi

Ardahan'da Sakal-ı Şerif'e, Kuran Kursu öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

Ardahan'da Sakal-ı Şerif'e, Kuran Kursu öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.

İl Müftüsü Galip Akın, gazetecilere yaptığı açıklamada, müftülük olarak merkez Dervişbey Camisi'nde yapılan programdan sonra Kuran kurslarında okuyan öğrencilere Sakal-ı Şerif'i gösterdiklerini söyledi.

"Berat Kandili" olmasından dolayı önemli bir gün yaşadıklarını belirten Akın, bu vesileyle Sakal-ı Şerif'in çocuklara gösterildiğini ifade etti.

Sakal-ı Şerif'i görmeye gelenlerin, Peygamber efendimiz hakkında bilgi sahibi olacağını belirten Akın, "Bugün istedik ki yavrularımız Mübarek Sakal-ı Şeref'i görsünler. Hocaları Sakal-ı Şerif hakkında kendilerine bilgi versin. Efendimiz hakkında, efendimizin çocuk sevgisi, efendimizin çocuklara verdiği önemi bilsinler. Bu vesileyle yavrularımız Peygamber efendimizi daha yakından tanıma fırsatı bulacak" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Muhabir: Günay Nuh / Ayşe Yıldız

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz