Ardahan'da Teröre Tepki

Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Ramazan Sancar, "Ülkeyi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Türk Sağlık-Sen İl Temsilcisi Ramazan Sancar, "Ülkeyi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Sancar, yaptığı yazılı açıklamada, bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planların bozulacağını belirtti. Uzun soluklu ve küresel bir planla, milletin teröre karşı duyarlılığının yok edilmek istendiğine dikkati çeken Sancar, milletçe birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olunması gerektiğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Bu topraklar üzerinde hain emeller besleyen eli kanlı caniler, neredeyse her gün birkaç vatan evladını şehit eder duruma geldi. Ama bu topraklarda ateş sadece düştüğü yeri yakmaz. Birimizin derdi hepimizin derdidir. Birimizin acısı, hepimizin yüreklerini dağlar. Bu nedenle bu milleti yok etmek için kurulan bütün hain planlar bozulacaktır. Ülkeyi bölmeye, kardeşi kardeşe düşman etmeye kimsenin gücü yetmeyecektir."

Reklam
Reklam

Muhabir: Günay Nuh / Sagip Sezginer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz