Ardahan'da Vergi Haftası Etkinlikleri

Ardahan Defterdar vekili Mithat Bozkurt ve beraberindeki heyet, 24.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Faruk...

Ardahan Defterdar vekili Mithat Bozkurt ve beraberindeki heyet, 24.Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında Belediye Başkanı Faruk Köksoy’u makamında ziyaret etti.

Yurt genelinde 25 Şubat - 3 Mart tarihlerinde kutlanan Vergi Haftası, Ardahan’da da çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Ardahan Defterdar Vekili Mithat Bozkurt, Vergi Dairesi Müdürü Bülent Fidan, Muhasebe Müdürü Zafer Çağlar ve Bayram Yaşar, Belediye Başkanı Köksoy'u ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Faruk Köksoy, Vergi Dairesi personelinin Vergi Haftası'nı kutlayarak başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Ardahan Defterdar Vekili Mithat Bozkurt’da yurt genelinde vergi gelirlerinin artmasını, vergi gelirlerinin artması sonucunda da daha iyi hizmetlerin olacağını ve bu vergileri alırken işletmelerinde devamlılığını sağlamamız gerektiğini söyledi.

Ayrıca Bozkurt, Ardahan’daki tahsilat oranının yüzde 83 olduğunu 81 il arasında tahsilat sırasında 22. sırada olduğunu da sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: