Ardahan'da Yol Yapım Çalışmaları

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan-Posof karayolunda genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan-Posof karayolunda genişletme çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Vali Azizoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Posof ile Ardahan arasındaki ulaşımın rahat sağlanması için her türlü gayretin gösterildiğini belirterek, "Bu bölgenin insanıyız. Posof ile Şavşat arasındaki Arsiyan Dağı'nın arkasındanız. Yıllar önce Şavşat'tan Posof'a buradan gidip gelinirdi" dedi.

Bu bölgenin insanı oldukları için sorunları da temelinden bildiklerini ifade eden Azizoğlu, şunları kaydetti:

Reklam
Reklam

"Ilgar Dağı'na tünel yapılması için her türlü gayret ve çabamız sürüyor. Tahminen tünelle ilgili iş 2 yıl içinde ihaleye çıkacak. Ilgar Dağı'nın tünel çalışmaları tamamlanmasıyla Posof'a alternatif yol olarak Şavşat yolu yapılacak. Milletimizin ortak talepleri imzalı dilekçe olarak bize geldi. Ilgar Dağı'nın tünel sorunu çözülür çözülmez Şavşat yolunu da yapacağız. Buradan direkt Şavşat'a gidilebilecek."

Muhabir: Günay Nuh / Çağlar Sefertaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: