Ardahanlı golfçüler Türkiye Şampiyonasında

Ardahanlı golfçüler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Ardahanlı golfçüler Doğancan Atıcı ile Volkan Bulut, 18 Eylül’de İstanbul’da gerçekleştirilecek olan Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Şampiyonası 2.Etap müsabakalarına katılmaya hak kazandı.

İstanbul Klassis Golf Kulübü’nde gerçekleştirilecek olan Türkiye Golf Federasyonu Yıldızlar Şampiyonası 2. Etap müsabakaları 18 Eylül Pazar Saat 09.00’da yapılacak.

Yıldız Erkekler kategorisinde Ardahanlı sporcular Doğancan Atıcı ile Volkan Bulut da şampiyonaya katılmaya hak kazandı.

2011 Türkiye Yerel Yıldızlar Ligi programı çerçevesinde, 8-18 yaş aralığındaki gençlerin turnuva atmosferine alışmaları ve golf becerilerinin gelişmesi için Antalya ve İstanbul pilot bölgelerinde 6' şar ayak oynanan turnuvaların sonuçlarında TGF Yıldızlar Şampiyonasında oynamaya hak kazanan genç sporcular belirlendi. İstanbul bölgesinde 134,Antalya da ise 141 gencin mücadele ettiği ayaklarda toplamda 275 sporcu katıldı.

Reklam
Reklam

Sporcuların TGF Yıldızlar Şampiyonasında oynamaya hak kazanmaları için en az bir yerel bölgede, 4 ayakta mücadele etmiş olması aranan şartlardan biri idi.

Türkiye geneli değerlendirildiğinde en az 4 turnuvada mücadele eden genç sporcu sayısı 226 oldu.

TGF Yıldızlar Şampiyonası kategorilerinde oynayacak oyuncu sayısı, yerel liglere katılan sporcu sayısına göre orantılı olarak belirlenmiş ve Yıldızlar kategorisinde 36, Küçükler kategorisinde ise 54 olmak üzere toplam 90 oyuncu şampiyona sahasında, 60 oyuncu ise Minikler kategorisinde Akademi sahasında mücadele edecekler.

İstanbul’da yaşayan Ardahanlıların şampiyonaya büyük ilgi göstermeleri bekleniyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz