Arda’ya ‘milli’ Davet

Adanalı Arda Gülü, 2014 Yıldızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan U15 Yıldız Milli Takım aday kadrosuna...

Adanalı Arda Gülü, 2014 Yıldızlar Avrupa Basketbol Şampiyonası'na hazırlanan U15 Yıldız Milli Takım aday kadrosuna davet edildi.

14 yaşında olan ve basketboldaki performansı ile dikkatleri üzerine çeken Gülü, 1-4 Aralık 2012 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ‘Milli Takım Kampı’na katılacağı kaydedildi. Aynı zamanda da Adana Bilfen Fen Lisesi öğrencisi de olan Gülü’nün, kolejin ‘Yıldız Takımı’nda da forma giydiği bilgisi verildi.

Milli Takım formasını giyecek olmanın heyecanını yaşadığını dile getiren Gülü, “Adana’da basketbol oynarken, Milli Takım’a kadar yükselip, burada ay-yıldızlı formayı giyebilmek büyük bir onur. Hem Adana’yı, hem de ülkemi en iyi şekilde temsil edebilmek için elimden geleni yapacağım” dedi.

Reklam
Reklam

Arda Gülü’nün babası Berkant Gülü de, oğlunun basketbolu çok sevdiğini ve onu sahada başarıdan başarıya koşarken görebilmenin de kendilerini çok mutlu ettiğini anlattı. Gülü, “Oğlumla ne kadar gurur duysam az. Okul takımında oynarken, şimdi de Milli Takım formasını giyecek. Bu durum ailesi olarak bizi mutlu ediyor” ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: