Ardeşen Gençlik Galibiyete Inanıyor

RİZE (AA) - Avrupa Challenge Kupası'nda yarın sahasında Sırbistan temsilcisi ZRK Naisa Nis'i ağırlayacak Ardeşen Gençlik, galibiyete inanıyor.

Avrupa Challenge Kupası'nda yarın sahasında Sırbistan temsilcisi ZRK Naisa Nis'i ağırlayacak Ardeşen Gençlik, galibiyete inanıyor. Ardeşen Gençlik Kulübü Başkanı Sultan Rauf Oğuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de elde ettikleri başarıyı Avrupa'ya taşımak istediklerini belirterek, şöyle konuştu: "Küçük bir ilçe takımı olarak ülkemizi Avrupa'da temsil edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Ligde yakaladığımız başarıda taraftarımızın katkısı çok büyük. Hiçbir maçta bizi yalnız bırakmıyorlar. Avrupa maçında da bizlerle olacaklarına yürekten inanıyoruz. Onların enerjisi bizi bir adım öteye taşıyacak" dedi. Avrupa Challenge Kupası'nda ZRK Naisa Nis ile iki maçı da sahalarında yapacak olmalarının avantaj olduğuna dikkati çeken Oğuz, şunları kaydetti: "Avrupa'da kendimizi ispatlamak için yola çıkıyoruz. Çok önemli bir sınavla karşı karşıyayız. Her iki maçın Rize'de olması büyük avantaj olsa da Avrupa maçları hata affetmez. Her kesimden insanımızı bir araya getirerek aile yumağı oluşturmak, tüm ülkemize ve Avrupa'ya örnek olmak istiyoruz. Yüreğimizi, sevgimizi ve başarımızı paylaşmak için herkesi desteğe bekliyoruz. Türkiye'den Avrupa'ya hentbola ilgiyi göstermek istiyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: