Ardeşen Gençlik Ve Spor Kulübü'nün Kombine Bilet Satışına Yoğun Ilgi

Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün kombine kart satışlarına yoğun ilgi olduğu bildirildi.

Bayanlar Süper Lig ekiplerinden Ardeşen Gençlik ve Spor Kulübü'nün kombine kart satışlarına yoğun ilgi olduğu bildirildi.

Kulüp Başkanı Sultan Rauf Oğuz, yaptığı yazılı açıklamada, 2012-2013 sezonu kombine kartlarının satışa çıktı günden itibaren halkın büyük bir ilgi gösterdiğini belirterek, bilet satışından elde edilecek gelirin kulüp kasasına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Bilet satışlarında beklemedikleri bir taleple karşılaştıklarını vurgulayan, şunları kaydetti:

"Bir çok taraftarımız satış noktalarına gelerek kombine bilet satın aldı. Ayrıca ziyaret ettiğimiz esnaf bizi geri çevirmedi. Beş günde yüzlerce adet kombine bileti satışı gerçekleştirdik. Talepler hızlı bir şekilde devam ediyor. Sınırlı sayıda bulunan biletlerimizin satışından elde edilecek gelirle kulübün kasasına büyük katkı sağlanmayı hedefliyoruz. Rize ve ilçe halkının bize sahip çıkması takımımıza büyük bir moral sağladı."

Reklam
Reklam

Oğuz, 300 lira olan sınırlı sayıdaki biletlerin satışına devam edildiğini belirtti.

Muhabir: Serhat Çağdaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: