Ardeşen Kaymakamlık Kupası'nı Pazar Adliyespor kazandı

Ardeşen’de düzenlenen kurumlararası futbol turnuvası sona erdi. Ardeşen Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve geleneksel hale...

Ardeşen’de düzenlenen kurumlararası futbol turnuvası sona erdi. Ardeşen Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve geleneksel hale getirilen kurumlararası futbol turnuvasına 18 takım katılarak kıyasıya mücadele verdi. Mayıs ayının son haftasında başlayan ve Ardeşen Vali Erdal Ata Stadyumu’nda yapılan müsabakalarda takımlar dörderli gruplar halinde yarıştı.Turnuva sonunda Pazar Adliyespor ve Ardeşen Yavuzselim İlköğretim Okulu finale yükselen takımlar oldu.
Ardeşen Kaymakamlık Kupasını kazanmak için mücadele veren Pazar Adliyespor ve Ardeşen Yavuzselim İlköğretim Okulu, maçın normal süresinde 3'er gol atınca birbirlerine üstünlük sağlayamadı. 15 dakikalık iki uzatma devresi sonunda da eşitlik bozulmayınca penaltılar sonunda Pazar Adliyespor, Ardeşen Kaymakamlık Kupası'nın sahibi oldu. Turnuvaya katılan takımlar arasında; Yavuzselim İlköğretim Okulu ikinci, Türk Telekom Lisesi üçüncü olurken, Alparslan İlköğretim Okulu ve Seslikaya Ziya Okutan İlköğretim Okulu’nun ortak çıkardığı takım ise turnuvanın en centilmen takımı seçildi. Ardeşen Kaymakamlık Kupası, Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş tarafından, hakim ve savcılardan oluşan Pazar Adliye Spor’lu oyunculara takdim edildi.
Kupa törenine; Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş,Tunca Belediye Başkanı Ahmet Topal, Ardeşen Gençlik Spor İlçe Müdürü Rauf Oğuz, Ardeşenspor Başkanı Mehmet Çırakoğlu,okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.
Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, sporun tanışmayı ve dostlukları kuvvetlendiren bir unsur olduğunu vurgulayarak, Ardeşen kurumlararası futbol turnuvasında da bu amaca hizmet etmek için çaba gösterdiklerini ve daha ikinci maçlarda bu çalışmanın semerelerini almaya başladıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz