Ardeşen'de 'Çanakkale Ruhu' hissedildi

Çanakkale Şehitleri Ardeşen’de yapılan etkinliklerle anıldı. Ardeşen Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) tarafından organize edilen...

Çanakkale Şehitleri Ardeşen’de yapılan etkinliklerle anıldı. Ardeşen Sanayici ve İşadamları Derneği (ARSİAD) tarafından organize edilen etkinliklerde, Çanakkale Cephesi’nde ölüm kalım mücadelesinin verildiği anlar, tiyatro sahnesine taşındı.

Sanat dünyasının yakından tanıdığı Ebru Aksakallı’nın yazdığı 'Bir Hilal Uğruna Batan Güneşler' isimli tiyatro gösterinde, İstanbul Fırat Kültür Merkezi’nden gelen usta oyuncular sahne aldı. "Bir Hilal Uğruna Batan Güneşler" isimli tiyatro oyunu izleyenleri duygulandırdı.

Reklam
Reklam

ARSİAD tarafından organize edilerek ilçeye kültür hizmeti olarak sunulan gösteriye başta Ardeşen Kaymakamı İlyas Memiş, Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan, Ardeşen İlçe Emniyet Müdürü Ali Rıza Kutlu olmak üzere çok sayıda davetli katıldı.

Ardeşen Kaymakamı Memiş, "ARSİAD’ın, ekonomik, sosyal ve kültürel çalışmalarını takdirle karşıladıklarını vurgularken, böyle bir etkinliği ilçeye taşıdıkları için teşekkür ederim." dedi.

Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ise "Çanakkale’de yaşanan o destansı mücadeleleri hatırladıkça ne kadar asil bir ecdadın nesli olduğumuzu daha iyi anlayacağız, her milletin geçmişi ile övüneceği bir anısı vardır. Övünmemiz için Çanakkale yetmez mi?" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: