Ardeşen'de Kuran Ve Spor Kursu Başladı

Ardeşen Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce yaz tatili boyunca öğrencilere hem Kuran hem de spor eğitimi verilebileceği bildirildi.

Ardeşen Müftülüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü'nce yaz tatili boyunca öğrencilere hem Kuran hem de spor eğitimi verilebileceği bildirildi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Rauf Oğuz, 16 farklı kategoride yaz spor okulu açtıklarını söyledi.

Müdürlük olarak öğrencilerin fiziki yollarla bedensel gelişimine katkı sağlayacak, aynı zamanda ruhlarını dinlendirecek organizasyonlara imza attıklarını belirten Oğuz, "Bu kapsamda Diyanet İşleri Başkanlığı ile Spor Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol gereği kendi alanında uzman hocalarımızla birlikte bu faaliyetleri yürütüyoruz. Çocuklarımızın hem dini hem de fiziki eğitimlerini alabilmeleri için düşünülen bu kursta, çocuklarımız öğleden önce Kuran kursunda eğitim görecek, öğleden sonra ise spor okuluna gelerek spor eğitimi alacak. Bu da öğrencilerimizin yaz aylarını başarılı ve eğitim dolu geçirebileceği bir tatil demektir" dedi.

Reklam
Reklam

Kurslara katılacak öğrencilere servis imkanı tanındığını da ifade eden Oğuz, Vali Erdal Ata Stadı ve Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yaz okulları kapsamında 16 farklı kategoride eğitim verileceğini kaydetti.

Muhabir: Sabri Aslışen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz