Aref Türkiye Turnesi Kapsamında Erzurum’da Gösteri Yapacak

Aref Türkiye turnesi kapsamında 6 ilde 13 gösteri ile 15 bin seyirciye ...

Aref Türkiye turnesi kapsamında 6 ilde 13 gösteri ile 15 bin seyirciye ulaşacak. Dev bir prodüksiyon ile Aref ve ekibi sevenlerinin karşında 7 Nisan tarihinde Atatürk Üniversitesi Oditoryum Salonu’nda olacak.

2012 Yılı son çeyreğinde "THE OTHERS" gösterisini hayata geçiren AREF TEAM ekibi devam eden 2013 yılında da büyük ilgi gören gösterisine yeni extreme gösteriler katarak ortaya çıkardığı ve Türkiye gösteri hayatına büyük farklılık getiren "THE OTHERS EXTREME" gösterisi ile de adından sıkça söz ettiriyor.

Reklam
Reklam

2011 yılında "Dünyanın en iyi extreme illüzyonisti " ödülüne layık görülen fenomen isim Aref Ghafouri'nin harika sunumu ile gerçekleşen gösteri, gördüğü büyük ilgi ile yurt içi ve yurt dışı gösterileri ile de siz izleyiciler ile buluşuyor.

Bazı gösterilerinde Dünya da çok az isimin denediği "ışınlanma" gösterisini de sahneye koyan Aref Ghafouri, inanılmaz performansıyle hayranlarıyla buluşacak.

Gösteri biletlerinin üniversite standları ve Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan satış noktalarından temin edilebileceği belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: