Arefe günü ziyaretçilere lokum ikramı

Kabir ziyaretine gelenlere ücretsiz otobüs servisi ve lokum ikramı

Bozüyük Belediyesi tarafından arefe günü İlçe Mezarlığına gelerek kabir ziyaretinde bulunanlara lokum hediye edilirken kabir ziyareti yapacak vatandaşlar için de ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi.

Bozüyük Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından İlçe mezarlığında günler öncesinden yapılan temizlik, genel bakım, onarım ve tadilat çalışmaları ile mezarlık kabir ziyaretlerine hazır hale getirilmişti. Arefe gününde de kabir ziyaretinde bulunanlara Bozüyük Belediyesi tarafından lokum hediye edilirken mezarlık içerisindeki ziyaretçilere sesli anons sistemi ile gün boyu Kur’an-ı Kerim dinletiliyor.

Reklam
Reklam

Ayrıca vatandaşların kabir ziyaretlerini kolaylaştırmak amacıyla mezarlığa gidecek vatandaşlar için ücretsiz otobüs seferleri düzenlendi. Belediye otobüsleri arefe günü saat 10:00’dan itibaren gün boyu belediye döner kavşağındaki eski toprak bankın önü ile mezarlık arasındaki seferlerini ücretsiz olarak sürdürecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz